Ποια είναι η SOLIS A.E.

Η εταιρία SOLIS A.E. δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών από το 2004 και κατατάσσεται ανάμεσα στις ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρίες, με στόχο πάντα την σταθερά ανοδική πορεία. Σε αυτό συντέλεσε ο διαρκής στόχος των ιδρυτικών της στελεχών, πολιτικών μηχανικών Χρήστου Καρκαντού και Στέφανου Λιάπη όπως και τουΆποψη των γραφείων της SOLIS A.E.ηλεκτρολόγου μηχανικού Νίκου Χαρισούλη, που είναι η κάλυψη των αναγκών του πελάτη και η λειτουργική αξία του κατασκευαστικού έργου είτε πρόκειται για ιδιωτικό, είτε για δημόσιο. H εταιρία κατέχει εργοληπτικό πτυχίο 4ης τάξης του ΜΕΕΠ σε όλες τις κατηγορίες έργων. Η εταιρία στεγάζεται στα ιδιόκτητα γραφεία της στην οδό Παπακυριαζή 64 στη Λάρισα.

Δραστηριότητες

Η εταιρία SOLIS A.E. δραστηριοποιείται στους εξής παρακάτω τομείς:

  • ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
  • ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΨΥΓΕΙΩΝ

Ανθρώπινη επαφή

Μέσα από την συνέπεια και την ευγενική εξυπηρέτηση που μας χαρακτηρίσουν χτίζουμε με τους πελάτες μας σχέσεις εμπιστοσύνης. Η γρήγορη παράδοση, η ποιότητα, καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές θα σας κάνουν να νιώσετε σιγουριά και άνεση.

Προχωράμε πάντα ένα βήμα μακρύτερα στη κάλυψη των αναγκών σας

Προνόμια

Η SOLIS A.E. έχοντας έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες, εξειδικευμένο εργατοτεχνικό προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνοντας την ακριβή μελέτη και το σύγχρονο σχεδιασμό του έργου ενώ ταυτόχρονα εγγυάται την ασφάλεια, την αισθητική και την υψηλή ποιότητα των κατασκευών με υλικά άριστης ποιότητας.

Η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, η συνεργασία με τον πελάτη και το εγγυημένο αποτέλεσμα σηματοδοτούν την επιτυχημένη εξέλιξη της εταιρίας.