Προφίλ της SOLIS Α.Ε.

Η εταιρία

Η εταιρία SOLIS A.E. δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών από το 2004 και κατατάσσεται ανάμεσα στις ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρίες, με στόχο πάντα την σταθερά ανοδική πορεία.

Σε αυτό συντέλεσε ο διαρκής στόχος των ιδρυτικών της στελεχών, πολιτικών μηχανικών Χρήστου Καρκαντού και Στέφανου Λιάπη όπως και του ηλεκτρολόγου μηχανικού Νίκου Χαρισούλη, που είναι η κάλυψη των αναγκών του πελάτη και η λειτουργική αξία του κατασκευαστικού έργου είτε πρόκειται για ιδιωτικό, είτε για δημόσιο.

H εταιρία κατέχει εργοληπτικό πτυχίο 4ης τάξης του ΜΕΕΠ σε όλες τις κατηγορίες έργων. Η εταιρία στεγάζεται στα ιδιόκτητα γραφεία της στην οδό Παπακυριαζή 64 στη Λάρισα..

Δραστηριότητες

Η εταιρία SOLIS A.E. δραστηριοποιείται στους εξής παρακάτω τομείς:

Ανθρώπινη Επαφή

Μέσα από την συνέπεια και την ευγενική εξυπηρέτηση που μας χαρακτηρίσουν χτίζουμε με τους πελάτες μας σχέσεις εμπιστοσύνης. Η γρήγορη παράδοση, η ποιότητα, καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές θα σας κάνουν να νιώσετε σιγουριά και άνεση.

Προνόμια

Η SOLIS A.E. έχοντας έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες, εξειδικευμένο εργατοτεχνικό προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνοντας την ακριβή μελέτη και το σύγχρονο σχεδιασμό του έργου ενώ ταυτόχρονα εγγυάται την ασφάλεια, την αισθητική και την υψηλή ποιότητα των κατασκευών με υλικά άριστης ποιότητας.

Η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, η συνεργασία με τον πελάτη και το εγγυημένο αποτέλεσμα σηματοδοτούν την επιτυχημένη εξέλιξη της εταιρίας.

 

 

Τεχνική Εταιρία SOLIS Α.Ε

solis banner sidebar

espa-banner espa-banner